Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

 


 
Εάν ανήκετε στον παρορμητικό σταυρό, Κριοί, Ζυγοί, Αιγόκεροι, Καρκίνοι(κυρίως οι γεννημένοι σ το τέλος πρώτου, αρχές δευτέρου δεκαημέρου) προσδεθείτε!
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο Ζώδιο του Ζυγού είναι σίγουρο πως δεν  θα σας φέρει την πολυπόθητη αρμονία και ισορροπία,  που τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο κλονίζεται σε πολλούς τομείς στη ζωή σας (εάν όχι όλους).
Ζητήματα σχέσεων και συντροφικότητας κλονίζονται από απροσδόκητες καταστάσεις. Ο συμβιβασμός και η σύνεση δεν χωράνε στη σελήνη αυτή, η οποία φωνάζει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ, ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΡΙΖΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ. Οι καταστάσεις πιέζουν και περιθώριο διαπραγμάτευσης  δεν υπάρχει με την αντίθεση του Ουρανού και το τετράγωνο του Πλούτωνα.
Ο Δίας εάν και οριακά συμμετέχει στο σχηματισμό, θα φροντίσει να δώσει έκταση στην έκρηξη και να μην αφήσει κανένα περιθώριο αυτοσυγκράτησης!
Το δίδυμο του έρωτα Άρης - Αφροδίτη βρίσκεται σε έντονη διαμάχη στο φως της σελήνης αυτής, καθώς σχηματίζει όψη τετραγώνου και ξεσηκώνει πάθη, ενώ εφοδιάζει με περίσσια ορμή και πάθος.
Το τρίγωνο Ερμή- Ποσειδώνα σε υδάτινα ζώδια, σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα, μάλλον δείχνει πως στο μυαλό μας δουλεύει μια άλλη κατάσταση, πιο εξιδανικευμένη,  που θα μας εφοδιάσει με το «όραμα του ιδανικού» , ώστε να προχωρήσουμε σε ανακατατάξεις ή θα μας δώσει ευκαιρίες,  ώστε να απομακρυνθούμε με κάποια εναλλακτική από το πεδίο μάχης της Νέας σελήνης.
Συνοψίζοντας λοιπόν, η Νέα σελήνη βάζει στο στόχαστρο σχέσεις, γάμους συνεργασίες, αλλά και όποια άλλη διαπλοκή- συναλλαγή υπάρχει. Εάν δεν έχει δοθεί λύση σε εκκρεμότητες πάσας μορφής, μάλλον θα τις φέρει η σελήνη αυτή με δύσκολο. σαρωτικό και ανατρεπτικό τρόπο. Ευκαιρίες που ίσως να παρουσιαστούν θα ενέχουν το στοιχείο του ρίσκου και θα απαιτούν θυσίες και αλλαγές από μέρους μας.