Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014


Ανακάλυψε τη δύναμη σου!

Σε προηγούμενο άρθρο, είδαμε τους πλανήτες σε αδυναμία και σε ποια ζητήματα μπορούν να φέρουν εμπόδια, καθυστερήσεις και ατυχίες στην πορεία της ζωής μας.

 Υπάρχει όμως και η άλλη όψη του νομίσματος! Οι Δυνατοί πλανήτες στο χάρτη μας μπορούν να μας καθοδηγήσουν σε ποιους τομείς μπορούμε να φανούμε τυχεροί, από πού μπορούμε να περιμένουμε επιτυχίες και αναγνώριση και σε ποια ζητήματα να περιμένουμε επιβράβευση και άνοδο. Πλανήτες λοιπόν σε κυριαρχία μας δείχνουν πως η ενέργεια του εν λόγω πλανήτη, καθώς και τα ζητήματα του οίκου που κυβερνά, θα εκδηλωθούν δυναμικά και ανεμπόδιστα. Υπόσχεται επίσης διάρκεια και σταθερότητα στην εκδήλωση, τόσο της ενέργειας του, όσο και των γεγονότων. Πλανήτης σε έξαρση δηλώνει επίσης δυναμική και έντονη εκδήλωση της ενέργειας του και των ζητημάτων του οίκου που κυβερνά και χρωματίζει τα γεγονότα  που κυβερνά,  με την έννοια του ξαφνικού.

Χρησιμοποιώ και σε αυτή την περίπτωση παλαιότερες αρχές και κανόνες, καθώς οι έννοιες αυτές (δυνάμεις πλανητών) μας διασώθηκαν από την αρχαιότητα και τότε είχαν ευρεία και καθοριστική εφαρμογή.

Ας δούμε λοιπό τι σημαίνουν οι πλανήτες με ισχυρή τοποθέτηση.

 

Ο Ήλιος είναι ισχυρός σε Λέοντα και Κριό:  Προσδίδει στο άτομο μια ισχυρή ,αποφασιστική και λαμπερή προσωπικότητα, αγάπη για δράση, ενεργητικότητα, υπερηφάνεια και μεγαλοπρέπεια. Τα κίνητρα είναι ειλικρινή και ξεκάθαρα. Θετικά εκδηλώνονται τα ζητήματα του οίκου που έχει ακμή στο Λέοντα.

 

Η Σελήνη θεωρείται ενδυναμωμένη σε Καρκίνο και Ταύρο:  Προσδίδει στο άτομο συναισθηματισμό, δυνατότητα κατανόησης των συναισθημάτων των άλλων, ανάγκη για σταθερότητα. Θετικά εκδηλώνονται ζητήματα του οίκου με ακμή στον Καρκίνο

Ο Ερμής είναι ισχυρός σε Παρθένο και Δίδυμο: Προσδίδει αγάπη στη γνώση, επικοινωνιακές δεξιότητες, οργανωτικότητα και μεθοδικότητα. Το άτομο είναι εύστροφο και ταλαντούχο.

Θετικά εκδηλώνονται τα ζητήματα του οίκου με ακμή σε Παρθένο και Δίδυμο.

Η Αφροδίτη είναι κυρίαρχη σε Ταύρο και Ζυγό: Προσδίδει υλικά αποκτήματα στο άτομο, αγάπη στην διασκέδαση, καλό γούστο και γενικά ευχάριστες και τυχερές δραστηριότητες στα ζητήματα που κυβερνά ο πλανήτης. Ευνοϊκά εκδηλώνονται τα ζητήματα του οίκου με ακμή στο Ζυγό και Ταύρο.

Ο Άρης ισχυροποιείται σε Κριό, Σκορπιό και Αιγόκερω: Ο Άρης με αυτές τις ζωδιακές τοποθετήσεις είναι δραστήριος, αποδοτικός, άφοβος και στοχευμένος. Ορμητικός και αποφασιστικός. Ευνοϊκός αποδεικνύεται ο οίκος με ακμή στον Κριό.

Ο Δίας είναι κυρίαρχος σε Τοξότη, Ιχθύ και δυνατός σε Καρκίνο: Προσδίδει ιδεαλισμό, κοινωνικότητα, επεκτατικότητα, επιχειρηματικό πνεύμα και εύνοια. Η καλή τύχη και η επέκταση συνοδεύει το άτομο στα ζητήματα που κυβερνούν οι οίκοι με ακμή σε Τοξότη και Ιχθύ.

Ο Κρόνος είναι δυνατός σε Αιγόκερω, Υδροχόο και Ζυγό:  Προσδίδει σοβαρότητα, πειθαρχία, ακεραιότητα και διπλωματικές ικανότητες. Ψυχική αντοχή, υπομονή και σωστή διοχέτευση της ενέργειας και τις δράσης είναι άλλες αρετές που χαρίζει ο Κρόνος με αυτές τις τοποθετήσεις. Θετικά εκδηλώνονται, ακόμα και αν το άτομο δοκιμάσει δυσκολίες,  τα ζητήματα των οίκων που έχουν ακμή στον Αιγόκερω και Υδροχόο.

 
http://www.oroskopos.gr/NewsDetail.aspx?id=12023#.UymFdgMvEWs.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια: